fbpx
Salam sukses! Saya AHMAD FAIRUS

Bertahun lamanya saya bermimpi untuk mempunyai sebuah perpustakaan digital untuk saya & team saya berkongsi ilmu dalam dunia digital, akhirnya tercipta laman web ini. Dengan pengalaman lebih dari 5 tahun & juga dalam dunia korporat, kami akan berkongsi banyak tips & juga ilmu untuk usahawan di Malaysia khas nya. Kami berharap ini akan dapat memberikan nilai tambah untuk anda semua untuk menuju impian anda. Kami akan sentiasa doakan anda untuk terus berjaya.

MY EXPERIENCES

Berpengalaman menjadi Marketing team untuk syarikat di Malaysia & Indonesia serta pernah bersama dengan syarikat dari Korea Selatan untuk membangunkan Sales & Marketing. Kepakaran saya adalah :

  • Strategi Digital Marketing
  • Teknikal FB ADS, IG ADS, WEBSITE, GOOGLE ADS, YOUTUBE Strategy.
  • Agent & Branch Development
  • Offline Media Strategy

COMMUNICATION

90%

LANGUAGE

60%

CREATIVE

82%

FUNNY

65%

PERKHIDMATAN KAMI

Kami bantu untuk digitalkan bisnes anda

who we are

All services in one place

Training

DIGITAL MARKETING TRAINING Kami juga membantu usahawan untuk belajar bagaimana untuk menguruskan aset digital anda. Anda akan mempelajari ilmu Integrated Marketing,Facebook Marketing,Facebook Zero Cost Marketing,Facebook Ads,Instagram Marketing,Whatsapp Marketing,Google Ads,Membina Website & Membina Landing pages

Digital Marketing Service

Kami dapat membantu meningkatkan jualan & jenama anda dengan membantu anda dengan menghasilkan Online Presence yang betul antaranya adalah Membina Website,Membina Landing pages (laman jualan),Membina Facebook Pages, Group serta design Facebook Pages anda supaya terlihat professional,Membina Instagram for Business untuk anda & juga design Instagram anda supaya terlihat lebih professional, Meletakkan business anda di dalam carian Google di pages utama.

Business Development

Kami membantu untuk develope bisnes anda & kenalpasti solusi untuk mengembangkan syarikat anda. Kami boleh membantu untuk meluaskan lagi bisnes anda dengan sales method & juga marketing startegy serta business development yang lebih efektif dan berkesan.